dominik in my <3 :(


Dominik in my <3

Omg!säg mig,hur kan man vara så otroligt snygg som Dominik? Hans ögon och hans gulliga hår! Hans garv och söta röst <3
Ni kanske undrar vem han är va? Dominik santorski är jordens snyggaste och hetaste kille! Han är från Polen och är typ 18,19 år han är med i en film som heter sala samobójców(sök på den på youtube) När man söker på google.com står det såhär:
Dominik, huvudpersonen i filmen, är en av skolans populäraste killar. Han lever ett vanligt ansvarslöst tonårsliv med fester och kompisar. Hans föräldrar har mycket pengar och Dominik kan få allt han pekar på. Men när bilder från en skolfest där han kysser en annan kille sprids på internet tar hans kompisar avstånd från han e efter att han ärkännt sin böghet. Dominik blir ensam och flyr in i den virtuella världen. Där lär han känna en tjej som för honom (eller rättare sagt hans avatar) till Suicide room – ett farligt ställe där allting kretsar kring olika sätt att ta livet av sig. Dominik förlorar sig helt i den virtuella världen och kommer aldrig ut ur sitt rum. Föräldrarna förstår inte vad som händer, konflikten med dem blir allt starkare och till sist försöker de stoppa honom genom att dra ur datorsladden.
men det hjälper inte han blir deppig. den virtuella tjejen vill få medicin av han som hon vill ta livet av sig med. dom skulle träffas på en fest för att få medicinen. dominik blir full och tar medicinen själv. och DÖR !!!!!!!
Filmen är barn förbjuden eftersom den är så hemsk,jag och MASSI satt och grät hela dagen xD <33
Dominik:
Tumblr_lt0o1lohx81r4fok0o1_500_large
V2011050613165593760486_large
Tumblr_ltgljhpksn1qee7ixo1_500_large
han gråter men man ser inte det.
1560e9a1001f58c74e23fa19_large
det e nu han söger ; mamma du ska lida, gråta som du aldrig gråtid, få ont som du aldrig förr haft. :((
Pobrane_large


den e på polska och man ser inte hur hämsk den på rigtigt e !!!!
så mycket jag grät när jag såg den första gången !! :(

puss hejdåå // iza

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0